Objavljeno: 07.01.2017 u 18:49 | Video | Komentara:

BOSANAC ODLUČIO DA SE OKUPA U DRINI NA MINUSU: Evo kako je prošao! (VIDEO)

Goraždanin Fehim Kastrati (22) odlučio se u utorak okupati u ledenoj Drini u mjestu Zupčići, na tzv. Zelenoj plaži. Snimak kupanja u Drini na društvenim mrežama je prava atrakcija.

- Sve se slučajno desilo, kada sam sa drugom otišao na vožnju biciklom stali smo malo da odmorimo pored Drine, rekao sam mu: `Odoh se okupati`, a on je uz osmijeh odgovorio: `Šta ti je, bolan, vidiš li zime?` Pripremio sam se, smočio i zaplivao nekoliko metara. Stvarno je ledena, a nisam imao neki određeni motiv, jer sam se i ranijih godina kupao, ali ovo je prvi put objavljeno na društvenim mrežama, izjavio je Fehim.

Temperatura je bila -5, ako ne i niže!

- Drina je bila prehladna u tom momentu, ali izašao sam, stao da se malo `ocijedim`, obukao sam se i naložio vatru da se malo zagrijem, a nakon toga sam otišao kući. Ništa mi se nije dogodilo, zaključuje Kastrati.

Pogledajte!

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: