Objavljeno: 02.11.2015 u 10:12 | Music, Video | Komentara:

BOMBA NA SCENI ZVEZDA GRANDA: Dugo vremena nismo vidjeli zgodniju takmičarku!

Stefani Pavlović (24) iz Blaca u Zvezdama Granda predstavila se pjesmom “Ostrvo tuge“ Selme Bajrami za koju je dobila tri “da“ i jedno “ne“. Na prve taktove pjesme “Hajde da ludujemo“ zavjesa se podigla, a žiri i publika je uživala u zanosnom plesu takmičarke. Na kraju je rezultat bio dva “da“ i četiri “ne“.

stefani-2

“Kako možeš da igraš tako ako imaš tremu?“, pitala je Snežana Đurišić.

“Od straha“, odgovorila je takmičarka. Aca Lukas se nadovezao na priču o njenom scenskom nastupu i rekao da koreografija nije bila baš odgovarajuća.

“Meni se sve dopalo od cipela pa do kose“, rekao je Šaban. Jelena joj je rekla da je “bomba“. Pogledajte zanosan ples Stefani i kako su se žestoko posvađali Snežana Đurišić i Saša Popović.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: