Objavljeno: 01.12.2016 u 11:37 | Ostalo, Video | Komentara:

Bogati bahati klinci su blokirali saobraćaj zbog SLIKANJA – tip ODLIJEPIO i uzeo palicu… (VIDEO)

E moj dečko… Momak na snimku je Kobi Persin, on je nekakav uticajni jutjuber i šaljivdžija (kači zabavne snimke na Jutjubu).

slikanje

Kobi je poželio da se malo fotografiše sa svojim drugarom na svom bijesnom zlatnom BMW-u. A da bi to uradio, blokirao je saobraćaj u centru Njujorka.

I dok su se oni namještali za slikanje, kao neke djevojčice, tip iza njih je poludio i izvadio bejzbol palicu. I dok si rekao “piksla”, puče vjetrobran!

Ne želimo da opravdamo nasilje u bilo kom vidu, ali majka mu stara, zamislite da neko u špicu upali sva četiri migavca da bi pravio selfije? Nije mu palo na pamet da neko možda žuri u bolnicu? Morao je da misli na posljedice.

Inače, Kobi je ponudio 1.000 dolara onom ko prijavi tipa koji mu je razbio vjetrobran. Eto, neka uzme te pare i popravi ga.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: