Objavljeno: 17.02.2018 u 11:09 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

BIO SA ŽENOM U AVIONU PA SE ŠOKIRAO KAD SE UKLJUČIO RAZGLAS: ‘Ovdje vaš kapetan, prošvercali ste dodatnog putnika’

‘Ovdje vaš kapetan, molim Davida i Audrey Rose da obrate pažnju. Imenovani par uspio je prošvercati dodatnog putnika u avion.’

trudna-zena-avion

Supružnici Audrey i David Rose putovali su avionom iz Floride u Colorado kad je ona otkrila da je trudna. Nije željela to tek tako priopćiti suprugu pa je zamolila osoblje na letu da joj pomogne u iznenađenju.

‘Imam veliku molbu. Upravo sam saznala da sam trudna i zaista želim iznenaditi muža. Nadala sam se da biste vi to mogli objaviti prije polijetanja. Njegovo ime je David Rose i sjedi na sjedalu 28E. Ako mi možete dati brzi znak da ćete objaviti, ja ću pripremiti kameru’, napisala je Audrey u poruci koju je dala stjuardesi. Ova joj je ubrzo pokazala palac gore.

“Ovdje vaš kapetan, molim Davida i Audrey Rose da obrate pažnju. Imenovani par uspio je prošvercati dodatnog putnika u avion. Naime, Audrey je nedavno saznala da je trudna. Paru ovom prilikom želimo čestitati na prinovi”, čulo se s razglasa. Davida je sretna vijest ostavila prilično zbunjenim, dok su ostali putnici oduševljeno vrištali. “Čekaj, što?”, ponavljao je budući otac.

“Gospodine Rose, sad kad ste čuli vijest, boca s kisikom vam je pri ruci”, dodao je pilot. Video zbunjenog Davida objavljen je na Facebooku, a dosad je pregledan 64.000 puta.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: