Objavljeno: 03.08.2017 u 19:34 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Bajker se zaustavio na semaforu i vozaču BMW-a rekao da ostavi mobitel dok vozi. Kada vidite šta mu je tip uradio, ŠOKIRAĆETE SE!

Svi dobro znamo da je korištenje mobitela tokom vožnje zabranjeno i jako opasno. Ne samo da s tim ugrožavate svoj život, nego i živote svih ostalih učesnika u saobraćaju, te nevinih pješaka.

Kada se Samuel David Ayres zaustavio na jednoj raskrsnici u Los Angelesu, primjetio je da je čovjek u BMW-u zauzet pisajući poruku na svom telefonu. Bajker mu je samo dao prijateljski savjet i rekao da ostavi mobitel dok vozi. Međutim, kada se upalilo zeleno svjetlo i nakon što su oboje krenuli svojim putem, vozač BMW ne samo da je zanemario Davidovo upozorenje, nego je uradio i nešto mnogo gore!

Pogledajte šta se dogodilo:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: