Objavljeno: 08.12.2014 u 14:04 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

AMERIKANAC KOJEG JE PROGUTALA ANAKONDA: Pogledajte kako je to izgledalo!

Dokumentarni film pod nazivom “Eaten Alive” o 27-godišnjem Paulu Rosolieu koji je napravio nešto na što se ne bi usudilo mnogo ljudi, prikazan je sinoć ekskluzivno na Discovery Channelu u SAD-u.

Naime, ovaj pustolov i ljubitelj prirode je sa svojim desetočlanim timom čak 60 dana snimao dokumentarac kojem je cilj bio snimiti Rosoliea kako ga guta ogromna anakonda u amazonskoj prašumi.

On se prije toga adekvatno pripremio, napravljen mu je specijalan oklop kako bi mogao preživjeti u utrobi jednog od najvećih grabljivaca u prirodi.
Na snimcima pogledajte kako su tekle njegove pripreme za najvažniji trenutak i sve što je pratilo ovaj slučaj.

Cilj njegove misije je skrenuti pažnju na očuvanje prirode te nestanak kišnih šuma u kojima obitava bogat biljni i životinjski svijet.

A dok se na internetu ne pojavi cijeli snimak, u kojem ćemo se uvjeriti (ili ne) u Rosolijev poduhvat, Discovery je na svom Twitteru objavio “sneak peak” ključnog dijela dokumentarca – kada se anakonda omota oko njegovog tijela.

Pogledajte.

Izvor: radiosarajevo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: