Objavljeno: 16.12.2017 u 20:04 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Amerika posjeduje mašinu za putovanje kroz vrijeme, ali je previše opasno upotrijebiti je… (VIDEO)

Jedan advokat je rekao da je kao dijete u jeku Hladnog rata bio dio programa američke vlade za putovanje kroz vrijeme, i poslat je unazad na govor Abrahama Linkolna u Getisburgu.

teleportacija-640x369

Endru Basiago sada pokušava da razotkrije tajni projekat “Pegaz”, za koji tvrdi da je bio pokušaj Pentagona da manipuliše vremenom na vrhuncu Hladnog rata.

“Pegaz” je naručila “DARPA” i na njemu su radili neki od najboljih američkih naučnika.

On tvrdi da je u projekat “Pegaz” uložena ogoromna količina novca poreskih obveznika, i da je Ajnštajnova teorija posebne relativnosti iskrivljena, da bi se kreirala vremenska mašina. Međutim, vlada je ju je smatrala toliko opasnom da ju je zatvorila.

Basiago, iz Vankuvera u državi Vašington, kaže da je njegov otac bio uključen u program koji je prvobitno pokrenut u Nju Džerziju 1968. godine.

Tvrdio je da je on bio izabran da pomogne u sprovođenju eksperimenta koristeći tehnologiju “crvotočine”, i vratio se u 1863. godinu, samo par minuta pre istorijskog govora Abrahama Linkolna u Getisburgu tokom američkog građanskog rata.

“Crvotočine” su prihvaćeni dio teorijske fizike koje su prečice kroz prostor-vrijeme i omogućavaju putovanje ogromnim razdaljinama u trenutku, ili putovanje kroz vrijeme.

U detaljnom intervjuu je Basiago objasnio da je ova tehnologija bila dvostruka.

U prvim danima, tvrdi on, naučnici su stvorili “Hronoviziju”– sistem za koji je on rekao da generiše hologram prošlog ili budućeg događaja, pokretanjem elektromagnetnog signala kroz osmougaoni, osmostrani niz kristala bizmuta.

“Hronovizija je kasnije postala drugačija tehnologija pod nazivom “Plasma Confinement“, koju su koristili da me pošalju u Getisburg u 1963. godinu.“

On tvrdi da se njegov vremenski skok dogodio u proljeće 1972. godine, u jednoj vremenskoj laboratoriji u Istočnom Hanoveru u Nju Džerziju, pod direktivom dr Stirlinga Kolgejta koji je umro 2013. godine.

Taj doktor je bio blisko uključen u razvoj američke hidrogenske bombe, a veliki dio njegovog rada do dana današnjeg ostaje klasifikovan.

Basiago je dodao: “On je bio predsjednik Škole za naku i tehnologiju u Novom Meksiku i razvio je metodologiju pod nazivom “Plasma Confinement“, gdje je putnik kroz vrijeme stojeći u providnoj komori u oblaku plazme ulazio u crvotočinu“.

On tvrdi da je ovom metodom prebačen kroz vrijeme u 1863.godinu, i čak kaže da ima i fotografiju kao dokaz.

Ovaj advokat koji je postao “teoretičar zavjere” je rekao da je stigao odmah izvan Getisburga kao sedmogodišnji dječak, ali da je bio bos i loše obučen, pre nego što ga je primio vlasnik prodavnice i dao mu uniformu trubača i prevelike cipele, jedine koje su ostale u radnji.

“Fotografisan sam kako nosim prevelike muške cipele, kao putnik kroz vrijeme, iz 1972. godine u projektu “Pegaz”.“

“A ta fotografija je do prošle godine bila jedina preživjela fotografija koja je prikazivala predsjednika Linkolna u Getisburgu na dan njegovog govora.“

Basiago je postao dobro poznati “teoretičar zavjere” u SAD, čak je tvrdio i da je bio prisutan tokom atentata na Linkolna, i da je u jednom trenutku i posjetio Mars.

Basiago namjerava da se kandiduje za predsjednika SAD-a 2020. godine i ima svoju internet stranicu http://andy2020.net/

Izvor: webtribune.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: