Objavljeno: 14.01.2016 u 21:13 | Bizarno, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

9-GODIŠNJA DJEVOJČICA ZASPALA JE SA MOBITELOM: Kada se probudila? Ovo je nečuveno!

U posljednje vrijeme i djeca imaju mobilne telefone. I dok oni mogu da budu nevjerovatno korisni, ipak imaju i loše strane. Veoma je moguće da još uvijek nismo shvatili njehovu potencijalnu štetnost.

olivia-mobitel (1)

Olivia Reter je devetogodišnja djevojčica koja živi sa svojom porodicom u Hertfordširu, Engleska. Kao i mnogo njenih vršnjakinja, Olivia ima mobilni telefon, ali jedne večeri kada je zaspala na njemu, ona i njena porodica nikada nisu očekivali tako šokantan i bolan poziv za buđenje.

“Probudila se usred noći i došla je u moju sobu rekavši da je boli noga – mislila sam samo da izvodi i poslala sam je nazad u krevet”, rekla je njena majka.

Ovdje postoji lekcija koju treba naučiti, a to je da svi mi treba da budemo pažljiviji kada djeci dajemo mobilne telefone. A evo i zašto:

olivia-mobitel (2)

Olivia nije samo izvodila…

olivia-mobitel (3)

Opekotina se pojavila jer je pukla maska od telefona u kojoj se nalazila dekorativna tečnost koja se ugrijala i opekla joj nogu.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: