Objavljeno: 20.05.2016 u 8:13 | Video | Komentara:

60.000 LJUDI ODLIJEPILO NA KRIMI RAD: Karleuša pjevala na stadionu u Istanbulu, muž Duško i njegovi saigrači đuskali uz pjevačicu!

Jelena Karleuša napravila je žurku za pamćenje na proslavi titule fubalskog kluba Bešiktaš. Stadion u Istanbulu bio je krcat, a procjenjuje se da je bilo 60 000 ljudi. Srpska pjevačica je pred navijačima crno-bijelog tima izašla zajedno s njenim suprugom Duškom Tošićem, koji igra za novog turskog šampiona.

JK je fanove Bešiktaša pozdravila na turskom jeziku, a onda je šou počeo. Karleuša je koncert otvorila numerom “We Are The Champions” grupe “Queen”, a zatim su uslijedili njeni hitovi.

Orili su se pjesme “Žene vole dijamante”, “Krimi rad”, a publika je uživala. S Jelenom je đuskao i Duško Tošić, a na kraju su se na sceni pojavili i ostali fudbaleri Bešiktaša.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: