Objavljeno: 22.11.2013 u 15:49 | Nogomet | Komentara:

Cristiano Ronaldo razveselio djecu oboljelu od leukemije…

Uvijek sam slobodan i želim pomoći kad čujem da se radi o djeci, rekao je Cristiano Ronaldo, koji je mališanima podijelio darove i dresove Reala sa svojim imenom…

c-ronaldno-razveselio-djecu

Cristiano Ronaldo stigao je u posjet djeci oboljeloj od leukemije. Napadač madridskog Reala u studiju španjolskog radija Cadena Cope razveselio je mališane dresovima Reala s njegovim imenom.

Djeca su bila presretna što su vidjela svog idola koji se fotografirao s njima i odgovarao im na pitanja. Ronaldo je pozvao ljude da doniraju koštanu srž kako bi pomogli pacijentima koji su oboljeli od leukemije.

- Uvijek sam slobodan i želim pomoći kad čujem da se radi o djeci – rekao je Cristiano Ronaldo koji je i dalje u igri za osvajanje Zlatne lopte.

Ronaldo ima šansu prekinuti četverogodišnju dominaciju Lea Messija, a osim njih dvojice, Franck Ribery, najbolji europski igrač godine, također je jedan od favorita.

Ronaldo je obećao djeci jednu stvar ako osvoji Zlatnu loptu.

- Ako osvojim nagradu, svi ste pozvani na zabavu! – rekao je Ronaldo.

Fifa pomaže Ronaldu

Fifa je odlučila produljiti glasovanje u izboru za Zlatnu loptu do 29. studenog. Fifin ‘Ballon d’Or’ dodjeljuje se od pretprošle godine kada su se spojile nagrade Fifinog nogometaša godine i France Footballove Zlatne lopte.

Glasuju izbornici i kapetani reprezentacija te novinari navedenog lista.

Glasovanje je trebalo trajati do 15. studenog, a produljenje najviše ide u korist Cristianu Ronaldu koji je briljirao u dvjema utakmicama dodatnih kvalifikacija za SP protiv Švedske zabivši četiri gola. Ronaldo u ovom trenutku dominira i ne bi bilo ništa neobično niti nezasluženo da nagrada ode u ruke portugalskom napadaču…

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: