Objavljeno: 22.06.2015 u 19:22 | Sport, Zanimljivosti | Komentara:

NAJJAČA ŽENA NA SVIJETU: Mišići ove Ruskinje nabijaju komplekse muškarcima! (VIDEO)

Natalija Truhina je svjetska i evropska šampionka u dizanju tegova, a vlasnica je i nekoliko svjetskih rekorda u benč presu i mrtvom dizanju.

Turk-Mesina

Ruskinja Natalija Truhina verovatno je najjača žena na svijetu. Njeno mišićavo tijelo djeluje zastrašujuće čak i za mnoge muške bodibildere.

Visoka je 168 centimetra, a teška 92 kilograma, čistih mišića zaprepašćujuće veličine.

Iako ima 23 godine, ona je već ostvarila mnoga dostignuća, koja mnogi bodibilderi ne mogu tokom čitave karijere.

Posebno su impresivni njeni najbolji rezultati. U mrtvom dizanju rekord joj je 240 kg, dok je iz benča diže 170 kg.

Turk-Mesina2

Ona je vlasnica nekoliko rekorda, koje je rušila u više navrata, a osvojila je i nekoliko titula svjetskog prvaka.

Ona je svjetska i evropska šampionka u benč presu i mrtvom dizanju u kategoriji do 82,5 kilograma i to bez specijalne opreme.

Natalija je strtast za dizanje tegova otkrila kada je imala 14 godina. Uvijek je voljela borilačke sportove i bila je veoma aktivno dijete. Ona je počela da se bavi ovim sportom kada je imala svega 40 kilograma i već tada je počela da ide u teretanu, kako bi dobila na masi. Ostalo je istorija.

Sada je 23-godišnja ruskinja od mršave djevojke izrasla u jednu od najsnažnijih i najmišićavijih žena svijeta. Njenih imrepsivnih rezultata plaše se i mnogi muškarci iz njenog sporta, koji takve brojke mogu samo da sanjaju.

Pogledajte i snimke njenih treninga.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: