Objavljeno: 25.05.2016 u 20:46 | Ostalo, Slike, Sport | Komentara:

Ibrahimović dovezao ‘zvijer’ od 860.000 eura na okupljanje reprezentacije (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Švedske počela je pripreme za Evropsko prvenstvo, gdje ih je, golovima u baražu sa Danskom, odveo Zlatan Ibrahimović.

zlatan-porsche (1)

Ibra je, naravno, bio glavna atrakcija u trening kampu selekcije “tri krune”, tačnije ne toliko on sam, koliko “zvijer” sa kojom se dovezao na okupljanje nacionalnog tima.

zlatan-porsche (2)

U pitanju je prava pravcata “aždaja” od automobila ili je to zapravo svemirski brod: porše 918 spajder, vredan neverovatnih 867.000 evra!

zlatan-porsche (3)

Evo samo nekih osnovnih karakteristika mašine: Motor V8 koji razvija 875 konjskih snaga, od 0-100 kilometara na čas ubrzava za 2,8 sekundi, maksimalna brzina 355 kilometara na čas!

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: