Objavljeno: 08.02.2014 u 16:52 | Formula 1 | Komentara:

BUĐENJE ŠUMAHERA: Supruga Korina i prijatelji pričaju sa Mihaelom na krevetu!

Lekari bolnice u Grenoblu pre dve nedelje su počeli proces buđenja slavnog sportiste i on za sada, osim nekoliko refleksnih pokreta, još uvek ne reaguje

schumacher

GRENOBL – Supruga Mihaela Šumahera, Korinasvakodnevno se nalazi kraj kreveta teško povređenog vozača Formule 1 i priča sa njim, prenose nemački listovi.

Pitanje je, međutim, da li Mihael može da ih čuje jer se još uvek nalazi u veštački izazvanoj komi.

Lekari bolnice u Grenoblu pre dve nedelje su počeli proces buđenja slavnog sportiste i on za sada, osim nekoliko refleksnih pokreta, još uvek ne reaguje. Lekari poručuju da može da prođe još mnogo sedmica dok se on ne probudi.

Savremena medicina još uvek nema odgovor na pitanje koliko pacijent u komi može da primi informacija iz okoline, ali lekari smatraju da glasovi poznatih osoba pacijentu daju osećaj sigurnosti.

“Sigurno je jedno, poznate glasove, na primer od strane prisutnih članova porodice imaju veoma umirujući efekat na pacijenta. Oni mu daju osećaj sigurnosti”, rekao je profesorHajncpeter Mecke, šef katedre za urgentnu medicinu u Hamburgu.

Korina se nalazi uz svog supruga od prvog dana nesreće koja se desila 29. decembra na skijalištu u Francuskoj.

S vremena na vreme u posetu stižu otac Rolf i sin Ralf, kao i prijatelji Ros Braun i Žan Tod, sa kojima je dugo sarađivao u Formuli 1.

Posebnu pažnju pacijentu posvećuju medicinske sestre koje prve i primete bilo kakve promene kod Šumahera.

Izvor: kurir-info.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: