Objavljeno: 27.10.2017 u 12:34 | Film, Showtime, Slike, TV | Komentara:

‘Zvijerka’ je prošetao gradom i RASTUŽIO HILJADE ŽENA: Kad vidite šta drži u ruci, i vama će zastati KNEDLA U GRLU

Možda smo samo tužne što nas godine sustižu, jer čini se kao da je juče bilo kada smo uzdisale za markantnim Zvijerkom iz ‘Seksa i grada’. Dvije decenije prošlo je u trenu, a šmeker o kojem smo maštale danas izgleda potpuno drugačije.

zvijerka (1)

Sijeda kosa i brada i dalje mu daju onaj stari šmek, ali stomačić koji visi i štap u ruci jasno su nam dali do znanja da je naš voljeni Zvijerka ostario.

Glumca Krisa Nota koji je ove godine napunio 62, paparaci su uslikali u šetnji Njujorkom, a razlog zbog kog je šetao uz pomoć štapa je najvjerovatnije neka povreda.

zvijerka (2)

U sivoj majici kratkih rukava, tamnoj trenerci i crvenim slip-on cipelama, koje očigledno zbog bola nije mogao u potpunosti da obuje, glumac koji trenutno glumi u novoj televizijskoj seriji “Gone” krenuo je kući iz pekare, u kojoj je kupio peciva.

zvijerka (3)

Iako je vidno ostario, Zvijerka i dalje uspijeva da nas osvoji neosporivim šarmom.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: