Objavljeno: 28.07.2017 u 10:24 | Slike, Zabava | Komentara:

Živio je u Srbiji, a sahranjen je KAO FARAON: Kada mu vidite SLIKU NA SPOMENIKU biće vam jasno i ZAŠTO

Prije svega par dana priča o Čedomiru i njegove dvije supruge na spomeniku obišla je društvene mreže. Mislili smo da čudnije od ovog nadgrobnog spomenika ne može, a onda se pojavio ovaj gospodin.

nadgrobni-spomenik

Čedomir Jovanović sa svoje dvije supruge je samo vrh ledenog brijega čudnih stvari koje se mogu videti na grobljima u Srbiji. Podsjetimo, tu je bila i Gordana koja je na nadgrobni spomenik uklesala svoju posljednju i više nego oštru poruku porodici koja je nije cijenila. A imali smo i Milorada i Veru koji su riješili da ostanu upamćeni po svom poslu (ili strasti u slobodno vrijeme) – šurenju prasića.

A strast prema dobroj klopi nije bila svojstvena samo Miloradu i Veri, niti su samo oni došli na ideju da to uklešu u svoj spomenik. Naprotiv, gospodin sa slike je najviše uživao u pečenoj piletini i takav je otišao i u vječnost.

Kao faraon, rekao bi neko – sa sobom je ponijeo sve što će mu zatrebati na onom svijetu, a komentatori kažu da se “vidi da je znao za šta živi”.

Kako smo prošli put mislili da smo dosegli vrhunac čudnih prizora, a ovaj gospodin nas demantovao, tako nam sada ostaje samo da čekamo šta ćemo sljedeće vidjeti.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: