Objavljeno: 27.11.2016 u 12:34 | Film, Showtime, Slike, TV | Komentara:

ZAUVIJEK NAS NAPUSTIO: Poznatog glumca OBOLJENJE pluća koštalo života (FOTO)

Poznati glumac Ron Gles koji je javnosti poznat iz serija ‘Prijatelji’, ‘Mesto zločina’ i ‘Zvjezdane staze’ preminuo je u 71. godini.

Ron-Gles (1)

Glesova bogata karijera koja je decenijama trajala na televiziji i filmu, započela je nastupima u popularnim serijama kao što su “All in the Family”, “Hawaii Five-O” i “Sanford and Sons”.

Vijest o smrti glumca potvrdio je njegov potparol Džefri Levit.

- Teška srca potvrđujem smrt svog prijatelja i velikog glumca Rona Glesa. Ron je preminuo u 71. godini od respiratorne insuficijencije (oboljenje pluća). Ron je bio pažljiv, povučen i čojvek koji se brinuo o svojoj porodici i prijateljima – naveo je Levit u saopštenju.

Ron-Gles (2)

Ron je veliki uspjeh ostvario zahvaljujući seriji “Barni Miler”, zahvaljujući kojoj je osvojio i Emi nominaciju. Posljednju ulogu Ron je ostvario u seriji “Agents of S.H.I.E.L.D.”

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: