Objavljeno: 08.09.2016 u 16:22 | Slike, Zabava | Komentara:

Zatekao je ženu u krevetu s drugim – i ništa nije mogao da uradi… (FOTO)

Nikad nisam ni pomislio da bi ovako nešto moglo da se desi meni. Naravno, svakome s vremena na vrijeme prolazi kroz glavu: ‘Znam da se dešava drugima, ali meni sigurno neće’. Istina je, međutim, da nam život često sprema neprijatna iznenađenja.

zena-i-macak-u-krevetu (0)

Žena mi je bila na odmoru, a djeca kod babe i dede. Ja sam poslom došao u grad, ali sam završio ranije i odlučio da svratim do kuće. otključao sam vrata i otišao pravo u spavaću sobu. Moja supruga je ležala u krevetu. Spavala je. S nekim drugim. Oboje su bili u dubokom snu, nisu čuli kad sam ušao. Nešto se u trenutku slomilo u mojoj duši. Srce mi se sledilo. Osjetio sam prazninu, kao neki vakuum u rebrima i jedva sam disao.

Nisam pokušao da ih probudim. Fotografisao sam ih tako da poslije ne bi mogla da poriče. Okrenuo sam se i tiho izašao.

Šest godina srećnog braka. Divan sin koji brzo raste. Kako je ovo moglo da se dogodi?! Nisam znao šta da uradim.

Misli su mi bile u totalnom haosu.

Sad, evo, sjedim u kuhinji i pitam se šta ću dalje sa svojim životom, dok je ona tamo. Pogledajte ih samo:

zena-i-macak-u-krevetu (2)

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: