Objavljeno: 15.12.2016 u 11:25 | Bizarno, Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Ubio ujaka, ujnu i njihovog sina pa od njih u loncu kuhao gulaš (FOTO)

Ukrajina: Kad ga je kijevska policija otkrila, počinio je samoubojstvo netom prije nego su mu provalili u stan. Strahuje se da mu članovi rodbine nisu jedine žrtve.

skuhao-rodbinu (1)

Foto: Kijevska policija

Ukrajinac (29) ubio je svog ujaka (68) i ujnu (51) te njihovog odraslog sina u stanu u Kijevu. Nakon toga, uzeo je noževe, raskomadao njihova tijela i stavio ih u lonac kako bi napravio gulaš.

Kad ga je policija otkrila, počinio je samoubojstvo netom prije nego su mu provalili u stan. Strahuje se da mu članovi rodbine nisu jedine žrtve.

Foto: Kijevska policija

Foto: Kijevska policija

- Kad smo ušli u stan, vidjeli smo dijelove tijela u kantama i loncima. Ono što je skuhao stavljao je u konzerve. Do našeg dolaska uspio je napuniti nekoliko konzervi – rekao je šef kijevske policije Andrej Krišenko.

Kanibal je otkriven nakon što su susjedi njegovih ubijenih rođaka primijetili da ih već danima nema i da se iz stana osjeti smrad, javlja Daily Mail.

Foto: Kijevska policija

Foto: Kijevska policija

Policija je u stanu osim ostataka tijela troje ljudi, pronašla i još jednog muškarca koji je bio živ, ali s nekoliko metaka u glavi. On je preminuo na putu do bolnice.

Foto: Kijevska policija

Foto: Kijevska policija

Na mjestu zločina bila su i dva pištolja s mecima. Nagađa se da je kanibal živio u mjestu Bila Tserkva, 120 kilometara od Kijeva.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: