Objavljeno: 24.07.2016 u 16:12 | Film, Ljepotice, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Srpskoj glumici fan poslao bezobraznu sliku – sad mu se cijeli Fejsbuk smije

Snežana Savić, zvijezda serija ‘Srećni ljudi’ i ‘Porodično blago’ ovih dana na Fejsbuku bije bitku sa jednim nepristojnim fanom. Naime, momak joj je umjesto pozdrava poslao sliku svog polnog organa, pa je riješila da mu umjesto običnog odgovora pošalje ozbiljnu poruku. I to javno.

snezana-savic

Snežana Savić, Foto: Facebook

Glumica i pevačica je prije nekoliko dana na svom proiflu okačila fotografiju mladića, sa sve imenom i prezimenom, i objasnila svim svojim pratiocima da je u pitanju naizgled fin mladić – sve dok ne počne da šalje slike.

Nakon što joj je mladić poslao sliku svog polnog organa, što je inače problem s kojim se susreće sve veći broj djevojaka i žena, glumica je riješila da podjeli šta joj se desilo kako bi postidjela i njega i sve muškarce koji rade slične stvari.

Snezana_censored

“Šta se to dešava u mozgu takvih ljudi pa šalju svoje polne organe umjesto pozdrava kao nešto najnormalnije. Ovo sam podjelila sa vama, dragi prijatelji, da se takve osobe postide svojih postupaka i razmisle prije nego što urade takvu gadost”, napisala je izrevoltirana glumica.

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: