Objavljeno: 16.05.2016 u 9:57 | Film, Showtime, Slike, TV | Komentara:

SJEĆATE SE DAVIDA IZ POLICAJCA S PETLOVOG BRDA? Danas ga sigurno ne biste prepoznali

Bio je jedan od najomiljenijih mališana na malim ekranima u istoriji srpske televizije, ali danas biste ga teško prepoznali. Naime, on je glumio u seriji ‘Policajac sa Petlovog brda’ koja je snimljena još prije čak 23 godine.

marko-stojiljkovic (2)

Pored Boška Simića kojeg je maestralno igrao Ljubiša Samardžić, jedini muškarac je mali David. U seriji je ovaj mali pametnjaković pokušavao da doskoči svojim sestrama.

U pitanju je Marko Stojiljković kog biste danas teško prepoznali. Marko nije nastavio da se bavi glumom već piše kritike za film.

marko-stojiljkovic (1)

Posljednjih godina živi u Sloveniji gdje se odselio zbog ljubavi, a u Beograd dolazi rijetko, obično zbog nekog filmskog festivala.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: