Objavljeno: 22.04.2018 u 14:16 | Music, Showtime, Slike | Komentara:

Šest dana prije smrti: Ovo su zadnje fotografije DJ-a Aviciija

Beživotno tijelo mladog švedskog glazbenika, pravog imena Tim Bergling, pronađeno je prekjučer poslijepodne u Omanu no uzrok smrti još se ne zna. Imao je 28 godina, a mnogi su primijetili da je smršavio

avicii (1)

Zadnje dane prije iznenadne smrti, švedski DJ Avicii provodio je u odmaralištu u Omanu gdje se susreo s lokalnim DJ-om Matrai Joshijem. Dvojac je navodno razmišljao o suradnji, a Aviciiju se ta arapska država, koju je posjetio prvi put, toliko svidjela da je boravak produžio za osam dana. U odmaralištu su ga prepoznali brojni fanovi koji su se fotografirali s njim za uspomenu, a neki su komentirali i kako je glazbenik smršavio.

avicii (2)

- Bio je nasmiješen i sretan, ništa nije odavalo da ima težih problema sa zdravljem. Sjećat ćemo ga se kao vrlo dragog i susretljivog mladića – rekli su zaposlenici Muscat Hills Resorta gdje je Šveđanin boravio.

Njegova obožavateljica Kelly Lee iz Velike Britanije pohvalila se kako joj je fotografiranje s Aviciijem bio najbolji rođendanski poklon, a sad kaže kako nije ni svjesna da ga više nema.

avicii (1)

- Ne mogu vjerovati da sam ga upoznala. U šoku sam jer je umro tako mlad. Bio je divan. Živjet će i dalje kroz svoje pjesme – rekla je Kelly.

Beživotno tijelo mladog glazbenika, pravog imena Tim Bergling, pronađeno je prekjučer poslijepodne u Omanu no uzrok smrti još se ne zna. Imao je 28 godina.

avicii (2)

Glazbenik se borio s akutnim pankreatitisom. Riječ je o potencijalno vrlo opasnoj upali gušterače koja je uzrokovana pretjeranim konzumiranjem alkohola. Zbog narušenog zdravlja je 2016. odgodio turneju.

- Nisam primijetio da je pretjerano pio zadnjih dana. Družili smo se s društvom, a prošli petak smo išli u vožnju brodom te kasnije na večeru – rekao je lokalni arapski DJ Matrai. Dodao je kako su svi u šoku.

avicii (3)

- Obitelj je neutješna pa molim sve da poštuju njihovu želju za privatnošću u ovim iznimno teškim trenucima – rekla je njegova glasnogovornica.

Avicii je bio jedan od predvodnika suvremenog Electronic Dance pokreta i jedan od rijetkih DJ-jeva koji je punio arene diljem svijeta. Osvojio je dvije MTV Music Awards nagrade, nagradu Billboard Music te je dva puta bio nominiran za Grammyja.

Neki od njegovih najvećih hitova su ‘Wake Me Up!’,’ The Days’, ‘You Make Me’, ‘Hey Brother’ i ‘Le7els’. Surađivao je s glazbenim zvijezdama kao što su Coldplay i Madonna, a domaća publika imala ga je priliku vidjeti na festivalu Ultra Europe u Splitu.

avicii (4)

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: