Objavljeno: 20.10.2017 u 12:38 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike | Komentara:

Seka Aleksić je željela da se pohvali mobilnim telefonom, a svi su s razlogom gledali samo u njene noge (FOTO)

Iako nije od onih osoba koja je u prvi plan uvijek isticala fizički izgled, već su joj duhovni mir i porodična sreća mnogo bitniji, pjevačica Seka Aleksić uspjela je da ostavi bez teksta svojom novom fotografijom.

seka-aleksic (1)

Prošlo je nešto više od godinu dana kada je na svet donijela sina Jakova. Upravo toliko joj je bilo potrebno da svoju liniju usavrši pa je jedan trenutak ovjekovječila fotografijom.

seka-aleksic (2)

Iako je htjela da se pohvali novim mobilnim telefonom, svi su gledali u njene duge i zgodne noge. Za ovu priliku je čak uspjela da isprati i modne trendove pa je i ovoga puta masku svog mobilnog telefona ukombinovala sa cipelama koje je obula za tu priliku.

Seka često umije da iznenadi posebnim modnim izdanjima koja uvijek naiđu na pohvalu javnosti.

seka-aleksic (3)

Bilo da je riječ o fotografijama sa nastupa ili onima iz njenog doma, ova pjevačica svakako prati trendove kada je riječ o modi što je i te kako očigledno.

seka-aleksic (4)

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: