Objavljeno: 10.10.2017 u 11:41 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike, TV | Komentara:

PRAVA LJEPOTICA: Da li ste znali da je OVA svjetski poznata glumica unuka Elvisa Prislija?

Elvis Presli, kralj rokenrola i najpopularnija kulturna ikona 20. vijeka, naprodavaniji je samostalni umjetnik u istoriji snimljene muzike, sa procijenjenom rekordnom prodajom od 600 miliona jedinica širom svijeta. Dobio je tri Gremi nagrade i mnogo puta postao dio dvorane slavnih, postigavši svaki mogući rekord.

elvis-presley-unuka (0)

Međutim, možda ne znate baš sve o njemu. Da li ste znali da ima unuku po imenu Rajli Kio, koja je američki model i glumica i koja je prelijepa kao on? Očigledno je naslijedila talenat na čuvenog djedu i često je u centru medijske pažnje.

Trebalo bi da znate ko joj je bila majka, to jest Elvisova kćerka, i od koga je naslijedila svoju nevjerovatnu ljepotu. Lisa Marija je rođena 1. februara 1968. godine, kao jedino dijete Elvisa i Prisile. Elvis je umro kada je Lisa Marija imala jedva 9 godina. Kada je odrasla, pošla je očevim stopama i počela je da se bavi muzikom i glumom.

elvis-presley-unuka (1)

Naslijedila je izgled svog oca, kao i imanje. Iza sebe ima dugu karijeru u muzičkoj industriji i objavljene brojne albume i spotove. Njen rad kao tekstopisac i vokal kretao se u mnogim žanrovima, kao što su rok, kantri, bluz i folk.

elvis-presley-unuka (2)

Lisa se udala za južnoafrikanca Denija Kia 3. oktobra 1988. godine i dobili su dvoje djece, Danijel Rajli Kio i Bendžamina Kia. Međutim, razveli su se 1994. godine. Što znači da Elvis ima i unuku!

Nastavak na sljedećoj strani…

Sljedeća stranica

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: