Objavljeno: 25.10.2016 u 11:34 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Poznata svjetska pjevačica prešla na islam i sada više ne liči na sebe (FOTO)

Gotovo neprepoznatljiva, sestra pokojnog kralja popa skretala je pažnju prolaznika svojom odjevnom kombinacijom, ali i novom kilažom, piše avaz.ba

dzenet-dzekson (3)

Od kada je objavila vijest o trudnoći, poznata pjevačica Janet Jackson nije se pojavljivala u javnosti, a kada je to konačno učinila, mnoge je šokirala svojim novim izdanjem.

Gotovo neprepoznatljiva, sestra pokojnog kralja popa skretala je pažnju prolaznika svojom odjevnom kombinacijom, ali i novom kilažom.

dzenet-dzekson (1)

Pretpostavlja se da je zvijezda prešla na islam nakon što se prije četiri godine udala za 41-godišnjeg katarskog milijardera Vissama Al Manu.

dzenet-dzekson (2)

No, iako svojim fanovima izgleda nestvarno, kako se bar po slikama može suditi, Janet sa svojim partnerom djeluje sretno, a čini se da joj ne smeta ni hidžab ni višak kilograma ispod njega.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: