Objavljeno: 03.03.2018 u 13:45 | Slike, Zabava | Komentara:

Postavila je sliku na Fejsbuk a onda je Bosanac riješio da joj se udvara: Kada vidite ŠTA je napisao, biće vas SRAMOTA

Nesrećna Vanesa sigurno nije ni sanjala da će postati viralni hit na Balkanu, i to sve zahvaljujući udvaraču iz Bosne.

djevojka-fb-bosanac (1)

Ne zna se kojim kanalima je gospodin po imenu Haris naletio na Vanesu, ali je našao za shodno da joj odmah ostavi ogavan komentar, i to naravno na maternjem jeziku.

Vanesa je, naivna, pokušala da nastavi razgovor, ne sluteći s kim ima posla.

Kada ga je pitala šta mu znači to što je napisao, Haris je objasnio da joj je poručio da je lijepa poput cvjetka u proljeće i time oduševio gomilu Balkanaca sličnih sebi.

djevojka-fb-bosanac (2)

Pobjeda ili ne, Vanesa se proslavila na Balkanu, a da nije ni svjesna zašto. I bolje da ne bude svjesna, čisto sumnjamo da bi je zabavio pravi prevod prve rečenice. A ono što je potresno je činjenica da Haris misli da je u redu ostavljati neumjesne i gnusne komentare djevojkama. Pored toga, tužno je i to što on smatra da je njegov potez urnebesan, naročito onaj dio kada joj je preveo svoje “udvaranje”.

I najtužnije od svega je to što postoji ogroman broj muškaraca koji bi ga zbog toga opisali kao kralja.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: