Objavljeno: 28.08.2016 u 11:03 | Slike, Zabava | Komentara:

OVAKVU DUBINSKU PREDANOST POSLU JOŠ NISTE VIDJELI ‘Jednostavno sam ga morala uslikati’

Jedan je teksaški vodoinstalater doslovno uronio u svoj posao i to tako da je na kraju postao zvijezda društvenih mreža.

Naime, Andrea Adams pozvala je vodoinstalatera Jimmieja Coxa da popravi puknutu cijev u njezinom dvorištu. Kako nije točno znao na kojem je mjestu cijev oštećena, iskopao je veliku rupu i zaronio u prljavu vodu do struka.

vodoinstalater

Taj je prizor toliko iznenadio Andreu da ga je odlučila slikati i sliku objaviti na svojem Facebooku uz pohvalu požrtvovnom vodoinstalateru i poslu koji tako predano obavlja.

Fotografija je ubrzo postala veliki hit i proširila se društvenim mrežama.

cox

Ne treba posebno niti naglašavati da se potražnja za vrijednim i poslu predanim Jimmiem nakon objave fotografije naglo povećala.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: