Objavljeno: 09.10.2017 u 11:32 | Slike, Zabava | Komentara:

Ova LOTO namještaljka je jača i od balkanskih prevara: Pogledajte kako izgleda izvučena loptica broj 33 (FOTO)

Irci baš ne znaju da varaju! Kada se sinoć zavrtio Loto bubanj i loptice zaigrale u njemu, jedan oštrooki gledalac uočio je ono što je ostalima promaklo: lopticu sa krizom identiteta koja ne može da se odluči da li je broj 33 ili 38.

loto-irska (2)

Naime, nespretni prevaranti u irskoj Narodnoj lutriji na jednu ljepoticu zalijepili su dva broja. I to je bilo toliko očigledno da boli.

Pored ove (dvobrojne) loptice, izvučeni su i brojevi 1, 4, 29, 45, 46 i 26.

- U pitanju je svjetlosna refleksija, zbog koje izgleda kao da na loptici pišu dva broja – pravdao je neuspjeli pokušaj prevare portparol Narodne lutrije, ali to nije zvučalo ubjedljivo onima koji su odigrali Loto. Oni znaju šta su vidjeli.

loto-irska (1)

Dodao je da se težina i veličina svih Loto loptica i brojeva strogo provjeravaju prije svakog žrijeba.

Očigledno ne i ono što na njima piše.

- Uvijek sam znala da je namještaljka – napisala je na Fejsbuku, Džuli, jedna od onih koji nisu povjerovali u pravdanja Lutrije.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: