Objavljeno: 03.12.2017 u 12:57 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike | Komentara:

Ona se od svih žena sa domaće estrade NAJVIŠE PROMIJENILA: I garantovano pojma nemate KO BI OVO MOGAO DA BUDE

Poznate i manje poznate dame svoje fotografije iz mladosti nerijetko kriju kao zmija noge. Bilo je to vrijeme drukčijih stajlinga, frizura, odjevnih kombinacija, šminke, svega…

sanja-djordjevic (2)

Ipak, jedna dama sa naše estrade voli da se osvrne unatrag, pa povremeno sa obožavaocima podijeli poneku fotografiju iz prošlosti.

Sanja Đorđević se od te 1987. godine, kada je slika nastala, prilično promijenila. Od dugih zlatnih uvojaka, po kojima je poznata, na ovoj slici ni traga, samo dječačka šatirana frizura, popularna osamdesetih.

sanja-djordjevic (3)

Sanji se i lik vremenom prilično promijenio, pa tako danas nema okruglastog lica i punačkih obraza.

Ova rođena Crnogorka odrastala je u Sarajevu gdje je i upoznala svog sadašnjeg supruga. Već sa 20 godina ostvarila se u ulozi majke. Prethodnih trideset godina gradila je karijeru koja i dalje traje.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: