Objavljeno: 23.04.2018 u 12:27 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Ona je jedna od najljepših Ruskinja: Iza lica lutke kriju se životni detalji koje ne možete ni da naslutite (FOTO)

Ako ste pomislili da ste na fotografiji vidjeli barbiku, pogriješili ste. To je ruskinja Ekaterina Koba (30), mada je zovu bjeloruska barbika.

ekatarina (1)

Ekaterina je rođena u Munmarsku u Rusiji, a sa samo šet godina seli se u Bjelorusiju, u Minsk, gdje i danas živi. Udata je za biznismena Vitalija, majka je osmogodišnjeg dječaka, a njene fotografije na “Instagramu” oduševljavaju.

Zovu je bjeloruska barbika, sa samo 19 godina postala je majka, a danas ova nježna plaviša izgleda zanosno. Radi kao profesionalni foto-model, a zahvaljujući anđeoskom licu svakako može da odgovori na ove profesionačne zahtjeve.

ekatarina (2)

Sa 165 centimetra i sa 45 kilograma Ekaterina ipak nije mogla da postane manekenka, kako je željela. Ali našla je ona svoje zanimanje. Okušala se čak i kao pjevačica.

Pored svog nježnog lica,plave kose i svetlih očiju, zbog kojih kod svih budi nežnost, Ekaterija ipak ističe i svoje unutrašnje vrijednosti. Ona je, kaže, iskrena osoba i da nikada nikoga u životu nije povrijedila. I pored svega ističe to da je ona prosječna žena, ne lutka, kako je zbog “Instagrama” mnogi doživljavaju.

ekatarina (3)

- Ja sam najobičnija devojka: učim, radim, volim sve po kući sama da radim. Porodična sam, volim svog sina i supruga. Život na društvenim mrežama može pokazati samo fragmente vašeg životnog mozaika. Mnogi ljudi i osmisle celu priču, da bi o sebi stvorili mišljenje kakvo oni žele – ističe Ekaterina.

ekatarina (4)

Ova plavuša otvoreno govori i o tome da se ponekad zasiti onoga što radi.

- Da budem iskrena, ponekad poželim da ostavim društvene mreže. Pokušavam da ignorišem negativne komentare. Korisnici intereneta najčešće komentarišu moje dobro urađenje usne, ali ja sam spremna da posjetim najbolje stručnjake i da dokažem da nisam imala nijednu estetsku intervenciju i da je na meni sve prirodno – kaže Ekaterina.

ekatarina (5)

Da li joj vjerujete?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: