Objavljeno: 11.09.2016 u 11:30 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Nije savršena, nije mršavica, ali je model! Da li vam se dopada ovakva ženska ljepota? (FOTO)

Katarina Sikiniotis je poznati model iz Portugalije i djevojka koja je u svojim rukama ima titulu misice ove zemlje. Ne pripada grupi mršavica, već promoterki ženskih oblina.

catarina-sikiniotis4

Katarina, čija je mama iz Portugalije, a tata porijeklom iz Grčke, proglašena je 2013. najlepšom djevojkom Portugala. Učestvovala je na izboru za Mis svijeta i imala je zapaženo učešće, ali je te godine trijumfovala Megan Jang sa Filipina.

catarina-sikiniotis (2)

Manekenkstvom je počela da se bavi dvije godine prije takmičenja ljepote, a kasnije se posvetila studijama prava, govori pet jezika.

Katarina ovih dana uživa na Mikonosu, rodnom mjestu svog oca. Plijeni ljepotom i mami poglede.

01-00256564000007

Katarina i „postavlja“ pitanja: „Da li vam se dopada ovo lice ženske ljepote?“ I kao uvijek kada se postavi pitanje o izgledu žena, vjerovatno ni sada neće biti istovjetnih odgovora.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: