Objavljeno: 16.10.2017 u 10:49 | Music, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Neprepoznatljiva je: Neda Ukraden pokazala novi izgled

Nikad ne bih rekao da je Neda, super izgleda, napisao je Nedi jedan komentator, a i drugi su joj udijelili komplimente. Ove godine je proslavila 50 godina glazbene karijere.

Neda Ukraden (67) objavila je fotografiju sa snimanja spota u Zagrebu za pjesmu ‘Bijela košulja’. Pjevačica se zahvalila ekipi sa seta i pokazala novi ‘look’.

neda-ukraden (2)

- Nikad ne bih rekao da je Neda, super izgleda – napisao je jedan komentator, a i drugi su joj udijelili komplimente.

Inače, Ukraden je ove godine proslavila 50 godina glazbene karijere te je ispričala kako je tijekom tog razdoblja imala nekoliko ponuda za snimanje filmova.

- Htjeli su da glumim seljanku koju netko siluje i to je bila glavna uloga. Ne bih ja to živa prihvatila. Nema tih para za koje bih to pristala da me netko povaljuje u sijenu – izjavila je tada.

neda-ukraden (3)

Ukraden često objavljuje svoje seksi fotografije, a ljetos je dobila brojne pohvale zbog slike u kupaćim kostimima.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: