Objavljeno: 22.07.2017 u 12:24 | Auto & Moto, Slike, Zabava | Komentara:

Nećete vjerovati kako je ova žena uspjela uništiti motor auta…

- Plavuša je kupila tekućinu za pranje vjetrobranskog stakla i napustila našu radionicu, a onda se vratila za deset minuta i rekla da joj iz automobila izlazi plavi dim, rekli su automehaničari.

motor

Žena u Francuskoj napravila je fatalnu grešku koja nije samo uništila njezin automobil nego je i izazvala podsmijeh na Facebooku.

Htjela je napuniti tekućinu za pranje vjetrobranskog stakla, ali je pet litara tekućine ulila u krivi otvor. Tekućinu je ulila u motor, odnosno tamo gdje se ulijeva ulje. Mehaničari su ostali u čudu kad su vidjeli zelenu smjesu ulja i tekućine za staklo kako kapa iz motora.

- Plavuša je kupila tekućinu za pranje stakla i napustila našu radionicu, a onda se vratila za deset minuta i rekla da joj iz automobila izlazi plavi dim – objasnili su mehaničari koji su sve objavili na društvenoj mreži. Dodaju kako motor nisu mogli spasiti.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: