Objavljeno: 22.04.2018 u 13:28 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Na Instagramu vodi LUKSUZAN ŽIVOT: A sad su njeni stanodavci otkrili KAKAV JE STAN OSTAVILA i ISPOVRAĆAĆETE SE kad vidite taj prizor

Na Jutjubu je njen život čisti glamur, a pratioci joj zavide na luksuznom životu koji vodi. A sada je njen stanodavac otkrio užasnu, prljavu i groznu istinu i – poželjećete da povratite.

kajla-dzenkins (1)

Kajla Dženkins (24), na društvenim mrežama poznata kao Okaylaaa ima zavidan broj pratilaca na društvenim mrežama, a redovno ih časti prizorima iz svog glamuroznog života.

Ona je sa cimerkom iznajmila stan u Mančesteru od Pola i Paule Hopvud.

Sve je u početku teklo glatko, a onda su počele da kasne sa stanarinom.

Uskoro se dug nagomilao na 10.000 funti i stanodavci su ih prisilno iselili.

kajla-dzenkins (2)

A kada su Pol i Paula ušli u stan, zatekli su horor.

- Stan nam je bio potpuno uništen. Govorimo o šteti od stotine hiljada funti – očajni su oni.

Tamo su Okajla i cimerka živjeli sa kućnim ljubimcima koji su po kući kakili i piškili godinama, a da njih dvije nisu našle za shodno da to počiste.

kajla-dzenkins (3)

I to nije sve – našli su i gomilu okamenjenih psećih fejalija razbacanih svuda po stanu.

kajla-dzenkins (4)

U suštini, koji god dio stana da su pogledali, bio je uništen.

kajla-dzenkins (5)

- Miris je bio užasan, povratili smo kad smo ušli. Svaki dio kuće je bio uništen – fioke razlupane, tapete pocepane, ogromno ogledalo polomljeno, tepisi oglodani… ma sve je za bacanje – kaže ljuta stanodavka.

Cijeli slučaj izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a oglasio se i menadžment jutjuberke sljedećom izjavom:

- Kajla je postiđena i duboko se izvinjava što nije bila u stanju da plati kiriju, ali desilo se to da joj je posao slabo išao zbog depresije u koju je upala, a zbog koje nije mogla da radi.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: