Objavljeno: 23.05.2018 u 12:16 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Ksenija se udala za 36 godina starijeg milijardera. Čekaju bebu, a njena fotografija u bikiniju izazvala je pravi RAT na Instagramu!

Plejboj model Ksenija Deli 2016. godine udala se za 36 godina starijeg egipatskog milijardera Osama Fathija Rabaha Al-Šarifa, a prije nekoliko dana par je objelodanio i da čekaju bebu.

xenia-deli (1)

Ksenija uživa u trudničkim danima, a nedavno je sa svojih 860 hiljada pratilaca podijelila i fotografiju na kome ponosno pokazuje stomačić u plavom bikiniju.

Ona ih je upitala i šta misle – da li nosi djevojčicu ili dječaka, na šta je dobila na stotine različitih odgovora. “Draga, rodi nam djevojčicu koja je tako slatka kao ti”, “Biće djevojčica, i to prelijepa, isto kao i ti”, “Mama mi je jednom rekla da ako stomak raste ka dole onda je dječak. Ako ide ka gore – onda je djevojčica”, samo su neki od komentara.

xenia-deli (2)

Lijepa Moldavka priznala je da ju je suprug osvojio dragocjenim poklonima, dijamantima, velikim buketima cvijeća i izletima u privatnom avionu, a uglavnom je nailazila na gomilu uvreda i oštrih komentara na račun svog izbora. Ipak, ne haje pretjerano za iste, već se baškari u neviđenom luskuzu i raskoši.

“Ko ste vi da sudite život koji živim. Nisam savršena i ne moram to i da budem. Prije nego što počnete da upirete u mene prstima, pobrinite se da su vam ruke čiste”, citirala je ova 28-godišnja dama Boba Marlija prilikom obraćanja onima koji su osudili njen izbor.

xenia-deli (3)

Podsjetimo, Ksenija se bavila manekenstvom, a svjetsku slavu donijelo joj je pojavljivanje u spotu Džastina Bibera za pjesmu “What Do You Mean”.

xenia-deli (4)

Nakon istog spekulisalo se da su pjevač i ona i u vezi, no nijedno od njih dvoje nije potvrdilo ove glasine. Bilo kako bilo – ona je pronašla svoju sreću na neki drugi način…

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: