Objavljeno: 22.06.2016 u 11:42 | Ljepotice, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Ima toliko miliona da može da kupi i ostrvo, ali ipak nosi japanke od 10 dolara (FOTO)

Dženifer Aniston (47) navodno ima bogatstvo od 150 miliona dolara, ali ipak joj ne smeta da skupocjene štikle zamjeni običnim japankama.

Foto: PapJuice/INFphoto.com

Foto: PapJuice/INFphoto.com

U ponedeljak je popularna glumica prošetala Njujorkom u paru japanki koje koštaju svega 10 dolara. U pitanju su najobičnije crne japanke u kojima lijepe Beograđanke nikada ne biste mogli da vidite!

Očigledno se glumica spremila za duži šoping, u udobnoj, šarenoj haljinici na bretele. Zbog nešto šireg kroja, koji je sakrio njen stomak, mnogi i dalje smatraju da ima istine u glasinama koje su počele da kruže prošle nedelje, da je lijepa Dženifer konačno trudna.

Foto: PapJuice/INFphoto.com

Foto: PapJuice/INFphoto.com

Da li su u pitanju mjere štednje, udobnost ili nešto sasvim drugačije… Ipak je neobično vidjeti Dženifer u ovakvom izdanju poslije svih glamuroznih odjevnih kombinacija i skupocjenih cipela u kojima se pojavljivala na crvenom tepihu.

Foto: PapJuice/INFphoto.com

Foto: PapJuice/INFphoto.com

Šta vi mislite, da li su japanke prihvatiljiv izbor za jednu holivudsku zvijezdu?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: