Objavljeno: 18.12.2017 u 12:28 | Showtime, Slike | Komentara:

Ima 25 godina i sva je IZOPERISANA: Ono što je uradila svom licu je NEČUVENO

Ne kaže se uzalud da je u estetskoj hirurgiji najvažnija mjera. Anela (25) iz Poljske je nije imala, a posljedice te neumjerenosti su vidiljive na njoj.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ne kaže se uzalud i da vještačka ljepota ne može da pobijedi prirodnu.

Anela koja je operisala nos, usne i grudi i koja namjerava da uskoro ponovo operiše nos i zadnjicu, najbolji je primjer ove rečenice.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Jedino što je dobila vještačkom transformacijom jeste nadimak Barbika. Ali ne Barbika u pozitivnom smislu već Barbika kao simbol vještačkog izgleda.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

U televizijskim emisijama u Poljskoj često gostuje i u njima iznosi razloge svoje transformacije, ali i planove za nove operacije. Sve te emisije trebalo bi da prati upozorenje da se plastične operacije nikako ne rade prije dugog razmišljanja i savjeta stručnjaka.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

A neko bi trebalo da upozori Anelu da je pretjerala sa estetskim korekcijama i da je krajnje vrijeme da prestane sa njima.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: