Objavljeno: 07.10.2017 u 12:48 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Dragana Mirković proslavila 17 godina braka, a torta koju su odabrali za tu priliku je PRAVI HIT

Folk pjevačica Dragana Mirković proslavila je 17 godina uspješnog i srećnog braka sa svojim suprugom Tonijem Bjelićem. Njih dvoje su trenutak proslave podijelili i sa pratiocima na društvenim mrežama.

Dragana i Toni na početku romanse, Foto: privatna arhiva

Dragana i Toni na početku romanse, Foto: privatna arhiva

Slavili su tamo gdje i žive. U austrijskoj prestonici priredili su intimnu proslavu. Slavlje se nastavilo i u Srbiji, a osim sreće koja se vidi na njihovim licima, ispred njih je bila i posebno spremna trpeza.

Veliki šampanjac, posuda sa razmi voćem i u sredini torta. Način na koji je taj slatkiš ukrašen je pravi hit. U obliku je srca, kao simbol ljubavi, a na njoj su žutom bojom ispisana prva slova njihovih imena i broj koji simbolizuje godine provedene u srećnoj zajednici. Dragana se tom prilikom i zahvalila.

Proslava sa zanimljivom tortom, Foto Instagram

Proslava sa zanimljivom tortom, Foto Instagram

“Dragi moji, od srca vam hvala na svim čestitkama, željama i poklonima povodom Tonijeve i moje 17 godišnjice braka”, istakla je popularna pjevačica.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: