Objavljeno: 12.08.2017 u 12:48 | Showtime, Slike | Komentara:

‘DAJMO MU DA RADI I ZARADI!’ Cijeli život samo troši porodično bogatstvo, a sad je zbog dugova ostao bez svega i postao predmet sprdnje na internetu

Gianluca Vacchi (50) obožava tetovaže, ovisan je o teretani, a život mu se svodi na tulumarenje te poziranje sa zgodnim ženama na jahtama, u privatnim zrakoplovima i skupim automobilima – sve to na Instagramu na dnevnoj bazi prati čak 11 milijuna ljudi, ali prema pisanju talijanskih medija, čini se kako je uživanju u luksuzu ipak došao kraj.

Gianluca-Vacchi (1)

Naime, playboy Gianluca, nasljednik obiteljskog bogatstva koji zapravo nikada nije radio, ovih dana ostao je bez nekoliko raskošnih vila i broda – sve mu je zaplijenila banka zbog duga od čak 10,5 milijuna eura.

Otrov za žene Vachhi izgubio je i dionice prestižnog golf kluba kraj Bologne, ali i dalje uporno negira da je u financijskim problemima.

Gianluca-Vacchi (2)

- Ma to je samo mali, potpuno nevažan dug – izjavio je Gianluca, čija obitelj posjeduje farmaceutsku tvrtku, koja, bez obzira na dobru zaradu, očito više ne može pokrivati njegov ekstravagantni način života. Iako Vacchi na društvenim mrežama i dalje objavljuje fotografije iz kojih je teško zaključiti da je u škripcu s novcem, internet se itekako ruga njegovu financijskom krahu. Na Facebooku je čak organiziran event pod imenom “Trovare Un Lavoro a Gianluca Vacchi” (na hrvatskom “Pronađimo posao Gianluci Vacchiju”) – riječ je o posprdnoj akciji koja će se održati 1. rujna u Milanu, a cilj joj je zaposliti Gianlucu Nazionale, kako mu od milja tepaju sugrađani.

Gianluca-Vacchi (3)

- Moramo mu pomoći, makar da otvori slastičarnicu dok se ne snađe… A možda bi mogao biti i instruktor plesa, to mu odlično ide – stoji u opisu urnebesne humanitarne akcije.

Gianluca-Vacchi (4)

Samodopadni Vacchi u međuvremenu se ponaša kao da se baš ništa zabrinjavajuće ne događa – dapače, i dalje uživa u ljenčarenju s novom djevojkom, 23-godišnjom Ariadnom Gutiérrez, Miss Kolumbije 2014. Ispod zajedničke fotografije koju je prije četiri dana objavio na Instagramu čak je posprdno napisao: “Sad, kad sam odrastao čovjek, moram početi razmišljati što ću raditi u životu”.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: