Objavljeno: 12.09.2016 u 11:12 | Film, Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

DA SE SMRZNETE: Monika Beluči se slikala GOLA, i izgleda FENOMENALNO (FOTO)

Glumica se fotografirala gola za časopis Paris Match. Iako će uskoro proslaviti 52. rođendan, Monica se zbog svoje prirodne ljepote i dalje smatra jednom od najljepših žena svijeta.

monika-beluci (1)

Monica Bellucci (51) fotografirala se potpuno gola, pozirajući u bazenu, za časopis Paris Match. Nekoliko fotografija iz editorijala osvanulo je i na njenom službenom Instagram profilu.

Glumica, koja je zvijezda novog filma Emira Kusturice ‘Na mliječnom putu’, često ističe da se ne boji starenje i da prihvaća da joj se tijelo s godinama mijenja te da je sretna sama sa sobom. Smatra da su pedesete godine za ‘novi početak’ te da se osjeća kao da počinje ponovno živjeti.

Bellucci ne voli niti pretjerivati sa šminkom, a za figuru se brine tako da pije puno vode te vježba jogu i pliva kada stigne.

monika-beluci (2)

Glumica je prošle godine bila i ‘Bondova djevojka’, odnosno, kako je sama rekla, ‘Bondova dama’.

Zanosna Talijanka razvela se od glumca Vincenta Cassela s kojim ima dvije kćeri. Svoj privatni život drži strogo u tajnosti, stoga je nepoznato viđa li se s nekime. Glumici su privlačni iskusni i strastveni muškarci.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: