Objavljeno: 30.06.2016 u 11:03 | Film, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Bila je konobarica s djetetom iz prvog braka: Dok su za njim uzdisale žene on je odabrao samo nju

Slavni glumac jednom prilikom je rekao kako je srećan jer je upoznao običnu ženu koja nije iz svijeta Holivuda.

mat-damon (1)

Baš kao i glumac Nikolas Kejdž, slavni miljenik žena Met Dejmon oženio se potpuno običnom ženom, Luisijanom Baroso. Ona je bila konobarica, a on proslavljeni glumac. Ipak, to ih ije spriječilo da osnuju brak, a prema mišljenju Dejmona to je i održalo njihovu ljubav jer da su oboje bili poznati, interesovanje medija za njihovu vezu bi se udvostručilo te bi pritisak bio neizdrživ.

Njihova ljubav djeluje gotovo nestvarno. Čini se da su jedni od rijetkih koji su zaista pronašli svoju srodnu dušu i svijetu poznatih.

mat-damon (2)

Met je upoznao Luisijanu, koja je porijeklom iz Argentine, 2003. godine u jednom baru u Majamiju.

“Bukvalno sam ostao bez teksta kada sam je ugledao u velikoj gužvi. Da se to nije dogodilo, ne znam kako bismo se sreli u životu“, prisjećao se glumac tog momenta.

Nakon dvije godine par se vjerio, a u decembru 2005. su se vjenčali na maloj privatnoj ceremoniji na Menhetnu.

Slavnom glumcu ništa nije smetalo, ni što je Luisijana bila konobarica, ni što je imala kćerku iz prethodnog braka. Prije nego što je upoznala Dejmona ona se razvela. Njen bivši suprug nikada ništa loše nije rekao za medije, niti za nju, niti za Dejmona, čak naprotiv uvijek je poručivao da im želi sve najbolje u zajedničkom životu.

mat-damon (3)

Nakon godinu dana od vjenčanja par dobija prvu kćerku Izabelu, zatim, nakon dvije godine, drugu kćerku Giju Zavalu i isto, nakon dvije godine, treću kćerku Stelu Zavalu.

O niima nikada niste pročitali niti jedan skandal u tabloidima jer ih nikada nije ni bilo. Met je to jednom prilikom lijepo objasnio:

“Ne dodajem ulje na vatru, ne varam svoju ženu, ne postoji bilo šta loše o čemu bi se govorilo. I kada bi me novinari pratili, dobili bi istu priču, sredovječnog oženjenog muškarca sa četvoro djece. Sve dok im ne budem pripremio nešto novo, mediji neće pokazati interesovanje za mene“.

mat-damon (4)

Met i njegova supruga imaju pravilo da nikada nisu odvojeni više od dvije nedelje jedno od drugog.

“Mislim da morate da provodite vrijeme s osobom koju volite. Moja supruga je moja srodna duša. Ne volim kada smo odvojeni”, rekao je on jednom.

Luisijana rijetko kada daje intervjue za medije ili priča o njihovom privatnom životu. Možete je vidjeti uvijek s Metom na crvenom tepihu ili u šetnji sa slavnim glumcem i njihove četiri kćerke.

Ovo je zaista jedna nevjerovatna holivudska ljubav!

Izvor: superzena.b92.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: