Objavljeno: 27.03.2016 u 9:44 | Music, Showtime | Komentara:

Zvezda Granda Dunja Popović i Saša Popović se posvađali prije početka emisije: Saznajte zbog čega!

Ozbiljno je shvatila treći krug, željela prirediti nešto posebno, ali sve je krenulo po zlu… I to zahvaljujući Saši Popoviću. Naime, takmičarka u Zvezdama Granda na OBN TV Dunja Popović koja svaki put nanovo iznenadi i napravi neko iznenađenje i sinoć je željela da priredi nešto posebno, ali Saša Popović je “zabrljao“ stvar.

sasa-dunja-popovic

Naime, Dunja Popović (25) iz Obrenovca je sinoć odabrala numere “U meni jesen je“ i “Mahinalno“. JK i Marija Šerifović su se odlično zabavile, posebno na pjesmu “Mahinalno“ Viki Miljković. Međutim, nakon duela sa Stefani rezultat je bio 2:2.

Članovi žirija su primijetili da je Dunja bila nervozna. Kasnije se u razgovor priključio Saša Popović, koji je rekao da su Dunja i on imali jedan neprijatni razgovor prije nastupa.

dunja-plesaci

Kako “Pulsonline“ prenosi, Dunja je u studio došla sa igračima i imala je osmišljenu i koreografiju za ovo kolo u “Zvezdama Granda“, ali joj je u posljednjim trenucima zabranjeno da ima igrače pored sebe na sceni.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: