Objavljeno: 04.04.2015 u 9:13 | Showtime | Komentara:

ZVEZDA GRANDA DOŽIVJELA 2 TRAGEDIJE ZA 15 DANA: Ne može srce da plače, a grlo da pjeva!

Biljana Sulimanović, učesnica takmičenja “Zvezde Granda“ doživjela je dvije porodične tragedije prije trećeg kruga. Ova mlada i talentovana pjevačica izborila se za plasman u četvrtu fazu takmičenja, ali kaže da joj u tim danima nije bilo lako da pjeva. Tvrdi da je zadovoljna svojim učešćem u takmičenju ali da je u trećem krugu malo podbacila.

biljana-sulimanovic-zg

“S obzirom da sam između drugog i trećeg kruga doživjela dvije velike tragedije jednostavno nije moglo bolje. Naime, prvo mi je preminuo rođeni deda (mamin tata) a poslije samo petnaest dana preminuo mi je i rođeni stric za koga sam mnogo bila vezana…samo tri dana poslije njegove smrti, morala sam da izađem na scenu”, rekla je Biljana i dodala:

“Jednostavno ne može srce da plače, a grlo da pjeva bar je to kod mene tako.. Ja kada pjevam, pjevam prvo srcem pa onda grlom, a to u tom trenutku nije moglo.”

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: