Objavljeno: 14.05.2017 u 9:18 | Music, Showtime | Komentara:

ŽIRI CIJEPAO OD SMIJEHA: Karleuša se u Zvezdama Granda pojavila kao takmičarka

Dok je trajala borba za četvrti krug Zvezda Granda, Jelena Karleuša je sve šokirala željom da i sama nastupi kao kandidat na velikoj sceni i sebi ostvari davnašnju želju. Zbog kritika jednoj od kandidatkinja ostali članovi žirija gađali su je zgužvanim papirom, pa je ona odlučila da se okuša i sama pred žirijem.

JK je istupila na raskošnu scenu i to je bilo dovoljno da show započne. Svi su se smijali, jer se Jelena predstavila kao kadidatkinja iz Čelebića kojoj drhti mikrofon i koja ima tremu i upalu sinusa.

Izjavila je kako joj je san da bude „riba kao Karleuša, pjevačica kao Marija, zvijezda kao Viki i brkata kao Bosanac“. Nakon provokacija i stand up komedije, otpjevala je pjesmu Marije Šerifović. Za nastup je dobila ovacije, a publije u studiju je vrištala od smijeha kada je Lukas prokomentarisao:

- “Da bi neko postao zvijezda, mora i da izgleda, ne samo da pjeva“, alaudirajući na jedan od komentara koji Jelena često daje takmičarima.

izvor: ekskluziva.ba

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: