Objavljeno: 12.07.2016 u 15:41 | Ljepotice, Showtime | Komentara:

ŽENE U SUZAMA, VJENČAO SE BALI-BEG: Evo tko je odabranica njegovog srca

Burak Özçivit, glumac koji se proslvio ulogom Bali-bega u turskoj seriji Sulejman Veličanstveni, zaprosio je svoju djevojku Fahriye Evcen ispred fontane Di Trevi u Rimu.

bali-beg

Iako se dugo šuškalo kako Burak Özçivit i Fahriye Evcen veliku svadbu pripremaju na jesen u Istanbulu, par koji se zaljubio na snimanju serije Grmuša, navodno se vjenčao u matičnom uredu u Rimu bez obitelji, prijatelji i kolega, piše Sabah.

Burak, kojeg je uloga neustrašivog Bali-bega Malkočoglua u Sulejmanu Veličanstvenom proslavila i donijela mu status seks simbola, kleknuo je pred Fahriye ispred fontane Di Trevi u talijanskoj metropoli i dao joj prsten.

bali-beg-1

Turska je glumica odmah pristala na bračnu ponudu.

“Navodno nisu htjeli gubiti vrijeme pa su se vjenčali na godišnjem odmoru. Htjeli su izbjeći paparazze pa im je intimna svadba u inozemstvu bila idealna opcija”, prenose turski mediji. Ni Burak ni Fahriye još nisu komentirali vjenčanje, nego su nastavili putovati Europom.

Nakon romantične Italije, par je produžio do Njemačke. Na društvenoj mreži se hvale fotografijama iz Kölna, a poslije će, šuška se, posjetiti i Evcenine roditelje te braću i sestre, koji žive i rade u gradu Solingenu.

bali-beg-2

Miljenici turske publike u vezi su od 2013. godine.

“Naučio sam biti oprezan u vezama jer ljubav može biti itekako opasna. Treba mi vremena da se opustim i prepustim osjećajima, ali kad se uvjerim da kraj sebe imam pravu ženu, sav joj se predajem”, izjavio je nedavno turboseksi glumac Özçivit.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: