Objavljeno: 02.05.2017 u 9:23 | Film, Ljepotice, Showtime | Komentara:

ZAVELA JE Mišu u Žikinoj dinastiji, imala je TEŠKU SAOBRAĆAJNU NEZGODU, a danas izgleda OVAKO!

Se*s simbol osamdesetih, glumica Gala Videnović žarila je i palila scenom u to doba. Pored dobre glume, ona je važila za jednu od najljepših glumica svoje generacije. Gala je debitovala u filmu “Moj tata na određeno vrijeme”, proslavila se kao Vesna u filmu Srđana Karanovića “Jagode u grlu”, najveću popularnost je doživjela u serijalu “Žikina dinastija” kao Ruskinja Nataša.

miso

Gala je cijelu bivšu SFRJ bacila pod noge ulogom Ester u kultnom filmu Jovana Aćina “Bal na vodi”.

Sredinom 80-ih je vodila i muzičku emisiju “Rok odeon” sa kolegom Zoranom Cvijanovićem, a početkom 90-ih je igrala u seriji “Metla bez drške”….

Ova zanosna umjetnica 1989. godine preselila se u Malibu i od tada živi na relaciji SAD- Srbija, a izvor njene sreće jeste reditelj serije “Metla bez drške”, Vladimir Aleksić, s kojim ima sinove Demijana i Pavla…

Prije nekoliko godina glumica je doživjela saobraćajnu nezgodu kada je na nju na pješačkom prelazu naletio jedan vozač i nanio joj ozbiljne povrede. Nakon te povrede otišla je na Bali na odmor, gdje je kako je rekla u jednom intervjuu, upoznala čari hindu filozofije življenja… Gala danas ima 47 godina,

Izvor: Pink.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: