Objavljeno: 29.11.2016 u 20:32 | Showtime | Komentara:

ZASTRAŠUJUĆIH 34 KG: Angelina smršavila do neprepoznatljivosti zbog stresnog razvoda?!

Angelina Jolie teško se nosi s razvodom, a inače mršava glumica sada je još mršavija.

angelina-jolie

Ovo je stresno životno razdoblje za slavnu Angelinu Jolie. Cijela priča oko razvoda s uskoro bivšim partnerom Bradom Pittom utjecala je na njezino psihičko i fizičko stanje pa je mršava Angelina sada još mršavija i navodno ima samo 34 kilograma, piše Radar Online.

“Angelina se ne drži dobro. Njezine su ruke postale kost i koža, izgledaju kao čačkalice. Stalno gubi na težini”, otkrio je izvor.

Njujorški stručnjak upozorava da je stanje slavne glumice alarmantno i da joj je zdravlje ugroženo ako ovako nastavi.

Izvor blizak glumici otkrio je da Angelina sada još manje jede otkako je u rujnu podnjela zahtjev za razvod. No, ni Bradu nije lako. Slavni je glumac navodno izgubio 20 kilograma otkako je počela drama s razvodom i optužbama da je fizički nasrnuo na svoju djecu. Te je optužbe FBI na kraju odbacio jer nije bilo dokaza.

“Angelina čupa kosu zbog te odluke. Strah me da će ona na kraju završiti u bolnici na infuziji”, izjavio je izvor blizak glumici.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: