Objavljeno: 28.06.2017 u 20:43 | Showtime | Komentara:

ZA KARLEUŠU JE DANAS POSEBAN DAN: Samo par sati pred finale Zvezda Granda doživjela nešto prelijepo!

Za pjevačicu Jelenu Karleušu danas je poseban i vrlo srećan dan, čime se ona pohvalila i na društvenim mrežama. Naime, sa suprugom Duškom, pjevačica proslavlja 11 godina braka, a pored toga u večerašnjem finalu Zvezda Granda će premijerno predstaviti dvije nove pjesme, i to uz neviđeni performans.

karleusa-1

Njihove kćerke su se potrudile da ih iznenade. Nika i Atina su napravile čestitke za svoje roditelje. Svaka je sa svog gledišta nacrtala porodicu i napisala poruku:

“Dragi naši roditelji, želimo vam srećnu godišnjicu braka“, piše pored oba crteža.

Jelena je ovu fotografiju podijelila na društvenim mrežama i otkrila još detalja zbog čega joj je ovaj dan vrlo bitan.

“Danas je stvarno poseban dan… Duško i ja slavimo godišnjicu braka, poslije duge pauze objaviću dvije nove pjesme“, napisala je Jelena.

I to nije sve. Iako je u frci zbog priprema oko finalne večeri Zvezda Granda, te performansa koje je spremila za večeras kada će sa Acom Lukasom i Azisom predstaviti svoje nove pjesme, Jelena je stigla da sa mužem, fudbalerom Duškom Tošićem ode sa kćerkama Atinom i Nikom po njihove đačke knjižice. Pjevačica se pohvalila kako su obe završile razred odličnim uspjehom.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: