Objavljeno: 20.05.2016 u 9:55 | Ljepotice, Showtime | Komentara:

VIDEO Upoznajte najseksi političarke na svijetu

IAKO uglavnom to jesu, političari ne moraju biti sredovječni muškarci s naočalama. Posljednjih godina političku scenu diljem svijeta obogaćuju žene, koje na sjednicama vlade ili skupštine nisu pokazuju da se s izazovima politike nose jednako dobro kao njihovi muški kolege, čak i bolje.

politicarke_insta

Naravno, iza lijepih žena uvijek se diže prašina pa tako mnogi sastavljaju liste najljepših političarki. Prošli smo kroz neke liste i složili svoju listu najljepših političarki.

Ovaj video vam donosi 10 izuzetno lijepih političarki:



Nikita Klaestrup

Mlada danska političarka, skupila je vojsku obožavatelja na društvenim mrežama zahvaljujući smionoj haljini koja je otkrila njene.

nikita

U kratkom vremenu atraktivnu političarku je na Instagramu počelo pratiti 40.000 ljudi. Ova 20-godišnja članica organizacije Konservativ Ungdom dobila je i poziv da pozira za Playboy.

Lisa Hanna

lisa

Bivša jamajčanska ministrica kulture i mladih i bivša Miss Svijeta Lisa Hanna privukla je pažnju svjetskih medija fotografijom na kojoj nosi mokru majicu i bikini.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: