Objavljeno: 18.06.2015 u 19:06 | Film, Showtime | Komentara:

(VIDEO) SVI SU UZDISALI UZ PEKARKU IZ VARLJIVOG LETA: Ovako danas izgleda Jagodinka Simonović

Ulogu u “Varljivom letu 68.” sam sama birala, samo sam tražila od Gorana Paskaljevića da Jagodinka pjeva meksikansku pjesmu i da ima niški akcenat

jagodinka-simonovic-foto-printskin

Njenu ulogu pekarke Jagodinke Simonović u filmu “Varljivo leto ’68″ sigurno će svi pamtiti. Najviše po sceni koja je obeležila kultni film kada Dragana Varagić i Slavko Štimac imaju intimni odnos u pekari.

Rečenica “Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi” odavno je postala deo svakodnevnog govora. Dragana Varagić (58) imala je samo 27 godina kada je snimila ovu scenu, a od premijere filma “Varljivo leto ’68“ prošla je tačno 31 godina.

“Ulogu u “Varljivom letu 68.” sam sama birala, samo sam tražila od Gorana Paskaljevića da Jagodinka peva meksikansku pesmu i da ima niški akcenat. Zašto – ne znam, nešto mi se u tome dopalo. Slavko Štimac je izuzetan glumac i divan drug. Lako je snimati s njim, jer nema opasnosti od banalnosti. Dosta sam radila sa Mišom Žutićem. Od njega sam naučila šta je ljubav prema jeziku, preciznost glumačkog izraza i zašto je lična skromnost važna. Miša je bio fantastičan i nesebičan partner, veliki glumac koji je na sceni uvek davao”, ispričala je glumica.

Pogledajte kako danas izgleda Dragana Varagić.

jagodinka 2

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: