Objavljeno: 13.07.2014 u 16:10 | Showtime, TV | Komentara:

Udala se za čovjeka kojeg nikada nije vidjela pa se debelo razočarala! (VIDEO)

U prvoj epizodi rijaliti šoua ‘Married at First Sight” tri djevojke vjenčale su se za muškarce koje su vidjele prvi put u životu. 

udala-se-za-nepoznatog-covjeka (1)

Šou je zamišljen kao eksperiment da bi se utvrdilo može li partner kojeg na temelju istraživanja izabere grupa sociologa, psihologa, seksologa i inih stručnjaka biti partner s kojim će neko zaista provesti život.

Već u prvoj epizodi pokazalo se da nauka ne ‘šljaka’ kad je riječ o ljubavi. Džejmi Otis (27) jedva je čekala da upozna svog budućeg supruga. Ipak, kad je došla do oltara i vidjela supruga kojeg su joj izabrali, Daga Hehnera (31), ‘frapirala’ se. Blago rečeno, nije bila uopšte zadovoljna.

“Upravo se udajem za čovjeka kojeg uopšte ne poznajem i uz to mi nije ni najmanje privlačan. Mislim da upravo pravim najveću grešku svog života” – rekla je Džejmi prije nego što je izgovorila sudbonosno ‘da’.

udala-se-za-nepoznatog-covjeka (2)

Po pravilima šoua, Džejmi s Dagom mora da bude u braku tri nedjelje kako bi se vidjelo hoće li se možda ipak zaljubiti u njega. Tim stručnjaka vjeruje da su napravili dobre parove i da će se s vremenom svi zaljubiti i shvatiti da su idealni jedni za druge.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: